Awh Boo Chak! *buat muka terkejut*

Okay okay okay, dah lama tkjenguk blog kn? Lain macam je rupa blog sekarang, emm macam Transformers! Takut....

Oh yeah! Today is just a great day! Kita dating dengan pakwe kita lah. Tengok movie~ Masa first movie tengok cerita pukul-pukul, scnd movie tengok cerita bunuh-bunuh. Hmm sweetnya kitorang uwuwuwuwuwuwuwuwuuwwuwuwuwu jealous tk? Tkjealous? Hmmmm k fine hm hmm....

Em em pastu en sepanjang jalan en aku mintak semua yang aku nampak! Tapi satu pun tkdapat. Jap nk nangis jap.... But naaah, tkkesah pun. Dh nasib dapat pakwe kedekut kahkah k.

Dia nk sangat cari baju dia, so kitorang terpaksa ikut dia keliling sg Wang tu 10 kali. Dia tktahu kot kaki aku dh tertinggal kt tengah jalan tadi. Dh habis keliling tu, dia boleh kata "Tknklah beli, jom balik" Masa tu rasa macam nk kutip balik kaki aku kt belakang and campak campak kt kepala dia. Tapi tkbuat pun sebab sayang kn... Cis!

Pakwe kan nk pergi PLKN so dia mntk gambar aku nk angkut pi sana. Time tu jugak tangkap gambar and cuci. Dapat diskaun 50sen wehhhhhhhh!!!!! Untung untung!!!!!! Oh bercakap pasal PLKN...

Aku sebenarnya lagi sanggup tengok pakwe duduk dalam penjara daripada tinggalkn aku selama 3 bulan. Tksanggup weh tksanggup! Tapi tkmungkin terjadi... So he is gonna leave me for 3 months... Duduk sana. Dengan. Banyak. Perempuan. Lain. Ah! Mcb lu PLKN!

Tapi pakwe kata...

So here goes nothing! Janda 3 Bulan bak kata Abang Comel kita, tenenenenene~

Okay dh habis cerita, bye!