Guys, saya dah T A K S I N G L E *lari keliling rumah*


Okay okay so no, I hvn't found ma ex's replacement yet. Sebab? Sebab ex macibai so aku tkperlukan pengganti dia. Pakwe baru is my future, insyaAllah..

So here goes my cerita baru....
Dia kerja McDonald's sama dengan aku. Aku suka dia since dia sehari dua dekat counter. Kenapa dia? Em am hm bak kata dia "Aku comel kan?" Yes sayang, awak comel. Mata saya nampak kecomelan awak sorang je kt situ *muntah darah*

Dia suka aku since start jaga counter and dia bagitahu kawan dia pasal ni. Bila dah kena bahan semua baru nk jujur. Kenapa aku? "Kau comel and cepat menangis walaupun suka mencarut" Well yes, suka sama suka lah ni kan.

Esoknya.. Teman Anne dating. Kitorang pn dating ah en! Tapi benci k benci when perempuan tu gedik dengan dia. Jealous much ni! Whtever.

Esok kpd esoknya.. Balik sama-sama and it's his bthday! Habis dia basah kuyup kena mandi air telur. Dengan tkbasuh apa, terus dating kt luar. Tkbusuklah, dia wangi hehehehhehehehehehhehehehehhehehehehhehe k.
So tadi, yes T A D I...
Dia: Em am mcm mana nk cakap ni?
Aku: Ckp lah mcmni, "Aqil, Aqil jadi byfriend Dayah nk tk?"
Dia: Okay okay! *pegang tangan aku* Dayah, Dayah jd girlfriend Aqil nk tk?
Aku: Nak, nak!

Dear Nadhir Aqil bin Zulkifli,
Semakin hari semakin sayang wei! Yes, tu lah apa aku rasa. Setiap hari, aku tkpernah muak tengok muka kau. Rasa mcm nk cium ciuuuum je! Tapi tkbuat lah sbb awek kau dah baik sekarang *buat muka suci* Aku suka wei bila kau pandang aku, senyum semua aku suka! Lagi-lagi bila kau jealous, aaaa nk peluk sangat kau masa tu! Comel sangaaaaaat~ Sumpah tktipu! Sayang, kalau kau try game aku. Seriously aku akan buat kau menyesal (; Lagi satu! Thanks Qil sebab buat aku happy balik, sayang Aqil!

Apa lagi? Dh habis cerita dah ni, sila close tab........