Hi Assalamualaikum gaizz.
I know, ramai rindu post baru from me. Maklumlah dah sebulan tk update.......... Okay aku tipu. Kali ni.. Kali ni... Nk update pendek pendek je sebab tk sihat, kita sneez lah *sedut hingus* Baru aku tahu, aku alergic dengan pepper. Lepasni, break je wajib dapat Prosperity Burger. Okay memang banjirlah McD dengan air liur aku... Aku ada pakwe! Oh tkde kena mengena eh? Okay...

Okay okay aku ada bopen dah TEHEEEEEE *sengih* Em am hm dah berapa tahun entah kenal dia, tapi lost contact. Tiba-tiba this year sambung...... And BHAMMMMM! Tkde apa pun jadi. Suspen tk? Tk eh? Oh okay okay... So sejak rapat ni, we decided to not couple sebab takut break. Lagipun tkpernah jumpa kn. Dia takut aku ni perogol bersiri, tu yang tknk couple tu.. Wah sadis! So asyik Skype je, sweet tk? Sweet, tahu dah. Dan...

First date kat Kajang! Hehe he came all the way to Kajang just fr me. Pagi-pagi buta dah kejut aku suruh mandi. Lulz semangatnyaaa, LOVE YOU! Nd alhamdulillah. 5 February 2012, we're pakwe makwe dengan sahnya. Hehe cambodoh je cara couple tapi aku akan ingat sampai aku tua nanti.
Scnd date? Amh . . . .
Best time lunch @SushiKing je, lepasss tu asyik gaduhhhh je. Urrrrrr bodoh punya bopen! Okay tk, saya sayang awak. Saya tkkesah lah kita gaduh hari-hari pun janji ite dapat dengar suara gay awak tu. Hmp.. Okay romantiknya aku, untung jadi bopen aku~

Now.. Semua tk sama. Seriously lah kan, makin hari makin teruk gaduh. Rasa macam nk bunuh dia! Sesiapa nk bunuh dia tk? Aku bagi upah *tayang duit* Haih awak. I bukan tktahan dengan you, it's just that saya lonely lah with-out call nd texts from awak! Faham tak ni? Ye, I tahu I selalu maki you tapi I cuba berubah k? I cuba.. Demi you. You je tknampak. Okay okay I tipu, I tkpernah try berubah pun. Lulz ahak ahak, k tk kelakar. Miss you Aziz, love love love bye!