Hello Assalamualaikum~
Sorry jarang update, kita malasss gila sekarang ni *yawn* Tapi nk jugak update harini! So here it is~

Malam semalam i dnt knw why tetiba nk tangkap gambar pakai tudung, pelik jugak tapi buat jelah. Aku rasa macam ayu gila kot time ni. One soalan, mancung en aku? HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHH
*tutup muka*

Haa actually aku dah terasa nk pakai tudung balik. Amm ni akibat tengok Zyy punya gambar lah ni! But though, thnks. Em oh tklupaaaaaa hsband kitaa si Ajis kihkihkih. Kkk, dialah tukang sebok hantar msg

"I nak bini pakai tudung, bini I kenalah pakai tudung"

Am amm lagi siapa eh? Yien pun support jugaaak, hm and and emm Budak Myvi pun ada doakan ite jugak heheh. Korang ada ke dia doakaaaaaaan? *glasses*

Aku tahu, ada yang tksetuju dengan keputusan aku ni. But amm hm I need to change someday. Sooner or later lah kan kena jugak berubah. Takut wei mati sebelum insaf, takut kena seksa kt neraka *shiveres* Okay okay takut sangat when cerita bout kiamat. Anda bila lagi? *jeling*

Nd yang setuju tu, thnks guys sebab support! Sayaaaang korang! Hihik k, doakan fr me k? Thanks chw.