Nampak tu? Hahahah tulah budak bawah umur yang aku minat. Well, aku dh remove dia.. Sbb dia dh tkreply semua call or msgs aku, nd hell yeah aku tktahu part mana aku salah! Tetiba je dia senyap, aku rindu dia wei.. K, meh aku cerita pasal dia!
Shahmie Boo, tkpernah jumpa walupn rumah dekat je. Dia adik kawan aku. Dia selalu stalk fb aku, hik comel sangat! Dia kadang-kadang cmnt gambar aku, tp aku tkpernah perasan.. Nd one day, adik aku bgtau, Shahmie Boo is my stalker! Hahaha memula aku gelak je, then aku mula cari dia kt sch. Tp asyik tkjumpa je, shit! Then aku open wall, akak dia post "Wei, adik aku stalker kau" Aku gelak, aku sukaa actually. Aku suka cara dia, comel! So, aku curi-curi amik number dia. Hihih aku msg dia dan msg dan msg. Aku lambat reply je, dia cuak dah. Hahah so aku mula cerita all my problem kt dia, he's a good listener though. Dia pandai buat aku gelak time aku sedih. Dia buat aku malas nk online pesbuk nd dia buat aku nk call dia every night! So, one night aku call dia. Hahaha matang suara dia, cair jap aku. Then dia tkde crdt. Aku msg jugak dia mcm orang gila! Aku bgtau dia, aku rindu dia.. Esok tu terus dia top-up nd msg aku. Terharunya.. Msg msg msg, tetiba time maghrib dia off phone. Msg sending failed katanya.. Aku tunggu. Aku call tp tkdapat.. Aku tunggu lagi sampai malam. Dia dh on phone tp tkcntct aku pun. So aku call dia, dia tkanswer! AKu msg, dia tkreply! Dh tidur kot.. So aku tunggu esok, dia still buat perangai sama.. Aku sedih sangat. Then aku faham! Dia dh tknk kt aku.. So, aku delete numb dia. Tp shit babi aku ingat numb dia nd still call dia.. Dia tkkesah lansung. Haih now aku dh putus asa.. Aku penat tunggu dia. Aku dh delete semua pasal dia! Aku nk dia tahu, aku tkkn ada untuk dia selamanya.. Last msg aku hantar time malam sebelum amik result PMR. Aku bedebar sangat, tp dia still tkkesah pasal aku. Aku stalk twtr akak dia untuk tahu result dia. Alhamdulillah dia dapat 3A's.. Aku ada try add dia balik, tp dia tk apprv pun. Hahah bodohnya aku tunggu dia lagi! Aku cancel request nd I let him go. For real..
Shahmie, I've died waiting for you so now ima let go. Jaga diri, I'll miss you. Bye.