Hai guys! I don't hv any mood right now but I wanna do this since semalam lagi so here it is. My family, Carter VII ♥ Nilah family paling happening! Sejak join this group, asyik tidur lewat je aku. Alasan alasan. Ehem k but bila onl tadi... Tetiba dapat tahu Daddy Carter, Alif Fikri dah leave group. Tekejut gila kot, terus IM Daddy, dia pn meluahkn segala yang dia tkpuas hati. Pft, rasa nk menangis je masa tu but buat apa kn? Bukannya boleh buat Dyy datang balik. So aku pun marah-marah Dyy, tp dia mcm tkterjejas lansung... Nd hell yeah, dia buat group baru *Brooklyn Diamonds* Pftpucsutftasudblkcbuye lagilah bertambah sedih! Macam senang gila cari pengganti family. Tp tkpe, aku pn malas nk kecoh kn, it's his rights. So, skrg group baru tu dh makin bertambah ahli. I cant even care! Hmp majok dengan Dyy tsk tskk *lap hingus* Kaaaay, so Ahad ni Mama, Jiha Mars dh nk bertolak ke PLKN. Aigoooo! Lagilah, sorang lg tkde, maigd jap nk bunuh diri *terjun bangunan* K, ni hantu yang tengah type. Er tapi! Good news is dah ada new admins that is Hairol, Shahirah nd Syafiqah. Hope dengan dorang ni, akan jadi macam dulu baliklah family. Amin amin aminnnn~ Btwaaaay, thanks Carter VII for making my day aweeezem! Lurfchiew muah kiri muah kanan OMNOMNOMNOM :*
p/s: Dyy, kitorang tkpernah kutuk Dyy tahu tk? Kalu Dyy tengok chat nd wall group, semua ckp sedih Dyy leave. Kitorangg terasaaaaa ;'O