Hai. Lama kn tkupdate? Beheh, yelah sbb trial kaaannss so study kejap. Bt when aku dengar je cerita buruk dari kawan aku pasal si Minah Guinea Babi ni, terus aku online #alasaaaaaan -..- K kaaay, minah ni act dulu kawan aku lah jugak KOT. So aku malas nk petik nama dia. One day she removed me ...

Alasan remove aku ---> "Aku muak lah tengok status awek kau yang bajet kak long tu"
Wanna knw wht AMELIA SHAHRIR? You're worst than Rafydaa Omar yang kau bahan depan aku tu, talam bermuka-muka :] Nk kutuk pakwe aku? Elehhhhh takat beromen time first date pn tkguna jugak kau hidup dengan penuh style. Pakai macam karo, minum arak, clubbing sana sini, depan pakwe alim. Wey ludah sikit dekat kau hipokrit ;p Kau jangan sampai aku buat kt kau apa yang aku buat dekat karo lain yang aku benci tau? Nd so wht if i am an Kak Long? Goyang? kalau tk, kalau ye pun shut the fck up idiot. Better bunuh diri lah sekali dengan dosa kau k? So long <--- Behe-behe babai garik ;-3 #Kaaaaaaaaaaaaaaaaaay, aku tahu aku kata tknk petik nama tp dia setan sangat so terpakse aku petik siap ada fb dia Keh-keh-keh :D