Hey-oh :D
Harini sch saya sukan yay! Kmemula mama tkbg pergi, aku pn malas tp fiker sbb Y cheer en so nk support dia [: Tapi bila dh sampai tu, nampak sangat dia tkperlukn pn support aku, dia kn ada A. Hihi so aku just tengok dari jauh. Cheer hancur! Kthen dh bosan bosan tu mulalah jalan dgn Farah, buatkn tudung dia. Bodoh punya tudung degil! So aku pn biarkn je tudung dia buruk hahaha, malas dh nk bela do. Sukan tahun ni tktertutup rupanya, cis! Cikgu ni kata tertutup tp aku tgk yang dating tu amboi -..- Blablabla, aku dh bosan lagi sekali so aku msg Y tanya dia lepak mana, dia reply bhai :D So lepak dengan dia, lepak lepak, ada jelah si A ni menepet dengan Y ugh! Bengang je aku! Dh lah dia tolak Y, pastu Y terpijak pinggang aku pastu tegolek jatuh. Then dia buat muka babi tkbesalah dn kata Y apa entah. Aku tahan je sakit, fine lebam pinggang /: Tp aku tkmarah Y dn A sbb aku sayang diaorg hihihi Oh oh ohh! Ada gambar aku dengan Y, dedua buat muka sial tkready en, Syeraa dh snap cis! Tp tkpeee, aku menunggu gambar tu sbb tulah gambar pertama kitorang sesama. Dia kn mana nk tangkap gambar dgn aku dh, kalau dulu 24jam gambar kitorang je penuh )';

Ingat lagi time nk pergi training cheer,

Y: Wey Dayah, kau datang petang ni naik apa?
Me: Naik kaki aa kot.
Y
: Jalan dengan aku eh? #sambil tunduk
Me: #sengih macam kerang busuk dn memandang muka Y selama seminit
Y: Janganlaaaaaah #sambil sepak kaki aku [';

#pakwe, esok saya update pasal awak pulak hihi :D