Hey-oh :D
K kenapa belog jd macamni? Putih semacam je? Hack kah? Rosak kah? Blank kah? Virus kah? Neahhhhhhh semua ini kerana Anne Kepengg tidak men-transparentkn header aku! Yeah dia tidak berbuat demikian! Haha tauuuuuuucin dengan Anne /:

Today im gonna tell you bout 2 things. First thing is my FB acc. Kenapa? Okay fb aku kena hack, kena virus [: Gara-gara aku pi tekan link jadah yay. So sekarang aku off je IM sbb takut. Haih so kalau ada aku tegur korang tu dekat IM tkperlu layan sbb tu bukan aku. Aku tkkn tegur korang pn so jangan nk perasan bajet sangat eh HIK :D Sekarang inbox dh full dengan IM rempit, wall pn tkonline sehari penuh dengan HYE HEY eyw geli lah sial -..-

Knext! I present you Snowy Sand

My new baby hairball wth Panda. Mana dapat nama Snow Sand sedangkn dia pic colour? K, act time beli ni malam so gelap nampak aa mcm warna putih lah en. FIkir fikir, nama Snow muncul. Terus amik Snow! Tp bila bawak balik, warna pich pulak so dh suka sangat nama Snow, tambah je dekat belakang dia Sand yang bermaksud Pasir. Kenapa Pasir? Sbb warna dia macam pasir HIHI :D Panda pulak? Panda tu memang nama dia so lantak dia aa. K comel taaaak? Omaa omaaaagoat comel gila kot! Memula ingat nk beli yang kecik, comel, bulat, putih gebu tu tp aku tengok dia serang tangan para pembeli macam Piranha je terus cancel :| Know aku sayang Snow! Tp dia pemalas, tknk berjalan lansung, tahu tidur makan je haih. KNow nk share gambar fav Snow, tp Yien kata blur /:


#Snow baby, cepatlah beranak okay? Mmy nk cucu :b