Heyyo :D
Lama kn tk update? Im busy wth exams so no hot story nk digosip untuk tambah dosa korang, IM SORRY [: Sooooooo just nk share bout SL the other day, pehh best bhai. The best is The Scream Park, aku belum masuk tht ghost house lagi, dh kena takutkn dengan hantu yang berjalan kt luar tu. Menjerit jugak lah, semuaa gelakkan aku. Yay aku famous wuhuuuuuuu :D So tht ghost house sangat horrified, hantu semua manusia, handsome but scary. Lagi takut, lagi they spook korang :O But malangnya i got these bruises, ungu biru warna warni kaki aku. Dan part tk best is kena letak phone dalam locker, and it can be opened once, AHHHHHHHH pakwe call berapa puluh kali dh hmp /:

Nd today is the first day of English Camp. First thing time dtg is check nama dorang ada ke tk. TKDE cause tk sampai lagi so i just buat selamba sbb tk terpaksa buat muka sial depan dorang *i just misses dorang. Nd im exhausted, lari sana sini. The shawl i wore tadi habis sakai barai. Toothpicks-creation pulak hancur cause panas sangat sampai the plastersin started to melt. BOLEH BAYANG TK PANAS DIAAA? Makan? Corn bun, milo ais, fried rice dan syrup. Best ke best ke? Is it worth it fer rm150? HEH then lunch 2 jam, so apa lagi ajak pakwe date sejam depan sch HIHI dia datang dgn tkmandi, ucuknyewwwwwwwwww :D He kisses my forehead, tekejut aku.
JEALOUS MUCH GUYS?


Btw, gambar Sunway belum dimasukkn cause dalam Achem's cam nd he brings it along to work. Tahu lah hadiah dari awek -..-