Heyyo :D
So ingat blog post aku yang sebelum ni? Alahai aku mintak maaf tuuu? HIHI well honestly, i did tht cause Cikgu ERT aku told me out-of-sudden "Kita ni kalau tk kawan dengan sesiapa, maknanya kita putuskan persaudaraan seIslam dan pahala kita tkkan diterima" WOAH WOAH aku dh goyang gila lah en time tuu, macam-macam jugak aku tanya cikgu. Then aku tanya apa patut aku buat dekat cikgu nd dia kata "Bagi salam/mintak maaf 3 kali, kalau dia tk jawab itu masalah dia dan Allah" Pufffffff bila aku ckp aku nk buat macamtu, member semua tekejut haha :D Yelah, HIDAYAH mintak maaf dekat orang? Tkpernah dibuat ehhhhhh -..-

So talking bout tht, ada lah kn kn someone tu dia reply my blog post, she's like somthing like this SAMPAI BEBILA KITE TKKAN MAAFKAN AWAK. PODAH PODAHH. HIHI itsokay lah aku tk marah, not even a little. Tknk maafkan aku pun tkpeeeee, bcause i post tht blogpost cause im just trying to decrease my sins. Dosa kau? Astaghfirullaalaziim banyak weyyyyyy, tkreti nk taubat kah anda? :O Aku tahu aku tahu, when cakap pasal insaf semua aim pemakaian aku aitt? Haha listenup dude, im going to insaf start dari percakapan lah duluuu, I know Allah will fergive me, Amiiinnn