Heyyo :D
So, i just visited her fb HAHAHAHAHHAHAHA banyak betul she posts bout me. Wey seriously, GET A LIFE DUHH -.- So dia siap share share lagi my blog's link. No wonder lahh my Nuffnang's Savings makin bertambah woah :O So ada yang kutuk aku, dalam sorang dua like tht. Nd yang aku paling perasan adik angkat dia myb, muka ala ala Jebonn Malaya nd hell yeah budak tu add aku. Wnna see her face? TIDAK! Aku tidak akan post gambar dia disini kerana dia terlalu lah buruk rupanya sampai menangis aku tengok HAHA [: SOFEA AYUNI Isnt she's so horrible horrifying? Nk kutuk aku? Hihi bktang depan wa tengok :D Incik Ayuni, muka awak tu mcm tongkangkang terkangkang pecah tau? Janganlah nk kata muka aku like maknyah? Maluuuuuuu :"> Ohh nd yang kata EEE DIA SHOW OFF LAGI MUKA DIA, KEJAM GILA! Kayy whts wrong wthchu? Haha blog aku, ingat aku ni pengecut ke wey kutuk kutuk lepastu sorok muka atau block block org? HAHAHHAHA yang jenis block then tukar link blog then tutup muka tu jenis PENGECUT undrstood? Heh

Oh nd yeah fer NURUL ALYA, kau duduk sebar dekat wall kau kata aku batak kt kau? Heh wey wey setiap kali kau update, mesti ada pasal aku. Sampai wall kau pun penuh pasal aku. Sumpah weyy kau tkde life nd kau lagi lah obsessed kn aku -.- Eceh kata aku koyak? Pantat sendiri pun dh berapa kepala anjing masuk nk ckp pasal aku? Phui Atleast i dont update status pasal kau eyww you disguted me dude, kbai