Heyyo :D
Tadi kan kan kan first date jugak lahh dgn Abang Wee di bandor dan pakai hijab HOHO bandar lah sangat -.- Kay kayy, Abang Wee lambat! Yay dia lambat so dia 3-0 dgn aku [: Then dia sampai, Yien & Anne blah selepas habiskan air aku. Itulah kawan yang aku paling sayang, sampai aku dgn Wdan sangatlah dahaga. Lepak KFC aku rasa dh habis lama dah, nasi dia macam gampang do penuh jagung eyw. I cnt stand to laugh when paksa paksa Wdan makan then dia buat muka sial. Haha kayy then its my duty as his awek lah kn check his phone. Check Check Check, ada text from his ex. Kayy aku gelak lah baca sbb tht girl kata she still loves him. Omaaaaaagsh :O So i made fun of tht girl nd alll Wdan gotta say is TIPUUU JE KAU BABY. Heh so i read the sent items nd tht i should keep it to myself, i cried there oh hw horrible is tht? Wdan pulak, bermacam gaya pujuk until dia pun menangis lepastu cover dgn suara mcm cibai dia tuu, ahah. Wait,

WILDAN MENANGIS WEYY DEKAT KFC


Kayy done, so after dh berbaik semua jalan jalan cari topup then he bought this drink named CoolBlog. Haha cheap chocolate :b Bila jalan je mana mana, people like HAI WDAN, AWEK KE? Haha then dia ckp A'AH GEPREN GEPREN, im so blusheddddd :"> Next pergi jumpa kawan dia, ohh kawan dia rogol CoolBlog do. Kesian aku tengok barai barai dahh haha like tht MODEL yang bangga ada lovebite mak tkmarah HAHAHAHHA xD So blahblahblah dia teman tunggu bas, ohh dia ajak main sep sep apa entahh but tk sempat kn by? Alolo kesiannnnn, next date baby nk jugak meggie cup! Make sure TomYam okayy? HIHIHI ilepyou my Pakwe Remp