Heyyo :D
So, this is once again bout tht MODEL. Pfttt im getting tired lahh update pasal dia -.- Kayy, bout post yang sebelum ni dia baca. Haha great lah :D So dia scrncpture apa yang i wrote bout her, i meant pasal dia barai haha terang terang lah kan. Then she's like all OHHH DIA BACA LAGI BLOG AKU! hell yeah aku baca sbb aku kn nk jatuhkn maruah kau? Heh you still dnt get it btch? Pity you then. Nd i knw you're still reading mine cause you jst cant live wthout stalking me puff muahaha :O Then i remember dia ckp bout muka aku memang layak untuk magazine but in sarcastic way, i meant MODEL MURAHAN way [: Haha thanks lah weyy say like tht, serious blushed do HOHO nd memang muka kau tk layak masuk magazine pun dgn those hideous teeth, they'll just gv people nightmare ): Next, bout lovebite am i right? Oh ohhhhh kau duduk promote cerita kau ada lovebite then mak tkmarah sbb apa? Entah entah kau dh kena terajang bagai dgn bapak kau tu heh. Mak mana weyy tkmarah kau ckp? Mak yang tkmarah tu ada dua kemungkinan je. First, mak tu sendiri bohsia. Second, mak tu tksayang lansung anak dia nk jadi murahan ke ape. So think bout it. Aku BUSYBODY? Hell yeah i am haha :D

So guys, wanna see the pictures of tht MODEL i've been babling bout? So i picked the most bitchest-way photos, i dont knw if you guys think she's pretty in weird way or something. But fer me, its scared me offff /: Nd she's the one wth the shorts-pantat-pants nd baju jarang jarang nampak wht? NE*** xD




TARAHHHHHHHH :D


My love story semakin baik dn baik, alhamdulillah Everyday he tells me tht he loves me, every seconds he wanna be wth me, every minutes he doesnt wnt me to stop texting him. Ya Allah, hw can ever i thank you enought? Im glad tht i've finally found my Incik Betul HIHI