Asyraf-Iskandar : Ko ny pehal sakai sgt ! Jgn jdy bodoh lar betine ! Ko ngn aku dah xde ppw ! Yg ko nak gadoh ngn Ryna 2pehal betine lahanat ! Pegi mampos dea lar nak tulis ppw psl aku !dea ngn aku kwn jew lar sakai !

Aku : Eh jap, aku gado dgn ryna pasal kau ke? Eyww please lah jgn perasan, haha nd jgn text aku bole tk? Geli lah budak mcm kau text aku. Pegi je dgn minah sempit kau

Asyraf-Iskandar
: Hahaha , aku lagi geli lar text ngn betine kotor mcm ko ! Minah sempit ? Hahaha ,ko x knl dye sape men sumpit jew ko kata dea minah sempit .hahaha *Kayy ni aku memang tkfaham ape dia try sampaikan, ayat mengalahkn keling -.-


HAHAHAHHAHAHAHHAHA big laught fer you btch nd bohjann :D Ecehhhhh mengadu dekat ex aku bhai aku nk serang kau, HAHA. Weyy ape bezanya if kau bagitahu dia punn? Dah laa kau kata aku marah dgn kau sbb kau beromen dengan dia. Ish ish ishh aku tk kesah pun weyy kau nk beromen dgn siapa sbb aku tahu kau kn pelacur same cm mak kau [: Nd sikit tak kecut dgn jantan tuu, so jaga jaga lah bila bila masa aku boleh tibai kau, Kboii