*Err date kedua i think , maaflah gambar kabur do
Okayy disini aku just nk terangkan segalanya . Aku taknak kau fiker bukan bukan pasal aku dah . Aku dah penat dengar kau kata aku murah , awek untuk member , banyak jantan , layan semua jantan berbagai bagai . Kau dengar ne , I LOVE YOU ['; Kau tak percaya kan ? Aku tahu aku dah banyak berubah after kita clash harituu . Hm aku pun tktahu kenapa do . Aku jadi tawar hati dahh dekat kau . Selama ne aku setia , aku sayang kau sorang je yott sumpah tkde orang lain . Tapi everything's changed kan ? Aku jadi macam tkde bf , aku nak bebas , aku suka itu ini lelaki . I thought i've changed into a better person , bt the truth is no im not . Kau pun salahkan aku , yeah aku tahu aku sedar salah aku . Kayy kita pun dah setuju masing masing blah , ikut hala tuju masing-2 kan ? Kau pun dah block aku , so we move on . Aku just nak kau tahu yang aku tkpernah ada niat macam kau fiker dalam otak kau tuu , its over Kbai .

So now disebabkan aku dah move on kann , i've found him
May Allah blessed us , ameen [: