WOAHH !


Da habes lama dah kann aku ta update blogg ? Pftt pftt habuk dahh my blogg bushuk masham pahitt kelatt nehh ♥
Ahaha banyak sangatt story sampay tak ingat habes dahh so tabole na story lahh kann (: So , kita story pasal aku ingat jeh like aku putus wth Intan Payung AGAIN ;D

Intan Payung , GOODBYE SUCKERR ! Takperlu na kata aku chia sangat lahh , kw tuh ? HAHA picit tetek awek kw , tanya selera lahh weyy -.- Dushh (Y)

-----------------------------------


Now nahh dialogg sikett (:

Kanda : I sayangg you lahh ♥
Dinda : Kenapa you sayangg i ?
Kanda :
Sbb you tengok klaw err ape tuh klaw cmtuh err
Dinda : Ha haa , you nehh kenapa ?
Kanda :
HAHA i punn tatahu *sambil ketawa kecil

HA HA kanda kanda , jangan tinggalkan kanda yeahh ? Kanda menjaga dinda , kanda seperti putera yang menyelamatkan dunia dinda ! Dinda sabar menunggu Valentine Date kita . Nak tahu takk ? Nak kan kan ? TAKNAK ? Pegy mampos ahh kw -.- Okayy aku kan kann nak meet dea Valentine nanty patuh dea mntak cwple depan depan patuhh cwple and tuh jdy first date kitorangg auwwwwwwwwwwwww :D Jeles kan kann ? TAK JELES ? Babi kw tade perasaan ke ape ? -.-