Okayy , na storyy sikedd bout Khamis lepas . Well , abang kesayangan aku masuk game show baru at Astro Warna yang hostnya is Nabil Raja Lawak tuh . Hmp sbb aku family members , aku dimekapkan . Hry first neh dea mekap ala kadar jahh . Okayy time tengok Nabil depan depan , im like ohmyygoshh hensem dan comell sangat lahh attitude deaa kan (; First day aku datang pkay jakett bulu kamben ape tahh wth shorts hitam . Kononnyer teruja lahh kan na masuk tb but abangg aku ta maen hrytuh sbb ta cukup masa . Okayy , memandangkan dalam studio tuh aku sorang jah pkay macam badutt , dorang bgy aku duduk depan skly and Nabil punn tegur . Aku inad en dea na pangel tanye name ke ape en but last last dea just kate aku cm Misz Nina pkay cmtuh *err babi kw Nabil , dah lahh Misz Nina tuh hodohh and gedikk -,-

Next day , Jumaat . Mekap hryneh ahh aku paleng sukaa . Lip gloss and lipstick colour pink coklatt tht macam Rihanna pkay dalam vid LOVE THE WAY YOU LIE . Hry Jumaat punya pasal , aku datang dengan baju kurung belah depan wth high heels hitam . Er crew Astro nampak aku , terus bahan aku cm celake -,- Then ade pulak ketua crew Astro tuh tenga tenga ckp , ttybe abang aku tegur dea . Rerupenyer dorangg mmbe sekolej duluu . Dea inad aku gf abangg aku , aku gelak then kate tuh abang aku . Wahh terus mengayatt bhaii ;D Then dea interview aku , tanye name and umur then stay mane . Dea stay Beranang but dan dan jahh ttybe stay Kajang Kedua XD HAHA bengongg punya Fatahh !

Next day , Sabtu . Aku pkay simple jahh , tshirt non sleeve and seluar tight panjang . Mekap hryneh ahh paleng over macam siall . Bibir na merah then mata kasi ungu mariii ;D Hryneh lahh abang aku maen but menang 1,0000 jehh )"; Sedey smpay aku nanes depan cam .. Cam pulakk duk zoom at aku jahh --; Lgy lahh sedeyy .. But tape ! Aku tetap support abangg aku !

Next day , Ahad . Aku follow abang aku tengok movie nan mmbe dea Ah Chong and sape tahh cina malii . Chong bwak adek dea , same age nan aku nama Lylynn Weiy . AKu pangel wey weyy tpy dea maraa HAHA ;D Tengok movie RAPUNZEL lahh , korang jelesh taa ? Pehh , best lahh siall movie tuhh aummm ♥ *ayatt papa Farhan :p Then after tengok movie , kitorang lepak ruma Chong sbb dorang ade game ape tahh . So lepak lepak Lynn ajak snap . Err aku memalu dnan aku pkay tshirt jeh na shoot ape er en ? So dea bgy aku dress yang sebijik cm aku beli nan Yien and Anne cuma dress dea tade tali at bahu jahh . So aku pun pkay lahh , dea kate cunn so snap snapp banyak gyla lahh then dea pulakk pkay dress wane merah hitam . Pehh cantek siall sbb kulit dea puteh then dea pose habes habesan lahh dengan teddy dea tuh grr mentang mentang lahh agy besaa dry aku punyaa -,- Then tuka baju pastuh baring and pileh gmba yangg okayy . Pileh pileh , dea punye banyak lahh jugak lawaa sbb dea pnday pose , smpay at aku dpad 3 jahh . Heh so masukkan yang 3 tuh dlm fb aku and dea sempat ckp "Ten , you nmpak macam bitch ohh in this pict HAHAHA XD" Gelak cm na kasi pecah otak doe minah nehh , aku terus kate dea babi then dea gelak lgyy -,- Kw phsycho doe Lynn . Okayy dalam pukul 8 , abang ajak balek . Aku na blah tuh , dea bgy dress tuh . HAHA gyle kah andaa ? Tahingin aku na amek doe , baju nampak habes sume cm na telondeh so tuh last gmba seksi dry Gunten Giraffe disebabkan telalu banyak comment dry pervs okayy ? (; Here