Bangun awal , gerak pukul 1 . Pegy nan mama & twinn . Disebabkan ade hal sikedd , telupe bawak due due phone . Pehh , mmg seksa lahh kan ? Da lahh Erfan & Intan Payung ajak meet at sane -,- Okay okayy da gabra then check phone twin , mane lah tahu dea save numb Intan Payung ke kan . TETT , tade ! Then nampak nama Aien Dayaa , terus aku text Aien mntak numb Intan Payung . Dah setel sume , smpay lahh kitorangg (: Turun tangge tuh , WOAHH macam semutt ! Ramai gila lahh kan -,- Aku sbb teruja , aku lancar jehh langgar para macek pacekk bayi semuaa smpay menanes bayi tuhh *mwahahaha XD Then bile mama jalan , aku tolak org sekeliling sbb tamaw mama kene langgar HAHA kene mky hamun aku >< Tape tape , then masuk jalan jalan then mule lah beli makanan ringan dan beratt . Patuhh mama penin so letak mama at CIMB , teduh at situ then kitorangg chaw pegy merayapp HAHA Haa time neh memule teserempak nan Anis . Dea jalan depan aku then kate takenal takenal *bengongg HAHA XD Then blablablahh aku jalan lgyy . Jalan jalan , aku puseng belakang terus kene tarek nan Muizz . Dea peluk aku then aku betul betulkn rmbut and tengok atas *WALAWEYY MUIZZ ! Aku ingatkan da na kene culik ohh , baru na eksen aku neh femes jugakk smpay ade org na culik aku en :p Haha happy jugak lah kan jupe dea , renduu doe /: Then puseng belakang , nmpak Mat Meow dnan bepeluh peluh haha . Da cm baru pas marathon pulakk doee XD Then Muizz kate ape tah , pastuh dea lempang aku *err Okayy fine , aku tachinn ! Dea bole kate "Alarlarr tachin tachinn ?" Sambil goyang goyang kan kepale aku -,- Then aku chaw , dea pun kate "Ahh sukehty kw ahh HAHA " Babi , then Intan Payung text kate da smpay at tangga . Pehh , punye lah susa en na cari deaa . Bile aku at atas , dea suh pegy bawah . Bile aku pegy bawah , dea naek atas -,- Then aku pun tunggu dea at tangge . Time tuh teserempak lah nan Ryna yang na terkenc HAHA XD Then tunggu tunggu , nmpak Intan Payung laluu smbil pegang phone . Dea ta pasann aku , then aku jeritt "One !" Dea pandang and senyum senyum . Rendu sangatt , rase cm na peluk deaa woahh O; Okayy then dea blahh err . Then na jupe balek then blahh HAHA macam bodohh jahh XD Last last jdy jupe balek belakang Teh Sabah . Time tuh da exhausted lah kan so duduk jeh depan dea then tengok muka deaa Sayangg sangat sangatt (": Rendu sangat sangatt , na kiss biee ? /: Then mmbe dea blahh , so dea pun tecungapcungap na ikudd err . Okayy adek aku lak na pegy at Hotlink sbb ade Akem . So salam lahh deaa , salam lama tuhh HAHA lembut lah tangan deaa auw auwww XD Pastuh kiss kiss & buad aksi telampaw at situ , bole jdy popular masuk fb HAHA *Okayy i hope so -,- Then then pegy topup and jalan lgyy ke Silkygirl . Mama nan twin beli mekapp . Trett trertt *phone twin vibrate Ade text dry Intan Payung . Dea suh aku pegy belakang stage , da aku tachinn so chaw jehh . Pegy makan then makan lgy then balek . Fuhh penad sangat sangatt lahh (: