http://www.emocutez.com
Hello Heloo , na storyy ?


Semalam kann , aku call Intan Payung . Pastuh kan kann , dea tachingg pasal Katak then then aku nanes HAHA pastuh tuhh dea ckp "Dah dahh . I bia you call i bkn sbb na denga you nanes" Dea selalu ckp cmtuh -,- Macam kejam jugak lahh kan . After tht , ckp ckp pasal meet JHeboh hrytuh . Dea kate dea excited , eyy ta maluu XD Haha tatahu lakk ape reaksi aku kenn . Kejupp happy sbb dpat meet and pegang tangan deaa , kejupp sedeyy sbb kejup jeh meet deaa , kejupp maraa sbb dea blahh Okay okayy pastuhh gelak gelak dea ckp pasal ape tahh aku ta ingat & ta dengaa (: Aku dengaa bile dea ckp BIE SAYANGG BABYY ♥ Uw uww korang jeles takk ? Aku dengan riak , takbur & bongkak bgytahu korangg nehh ! Ex boipren korangg ade ke ckp cmtuh ? Takde kan kan :b Ade ? Pegy mampos aku tanakk tahu HAHA Aku kan kan call deaa selama 100 lebey minitt ! Haa masyuk kann ? Pale pundek , mama topup suh simpan selama sebulan JYEAHH terhebatt lah mama , aku macam http://www.emocutez.com APAKAH ? Mama call nenek , kaka , abang abes sume orang lahh kann gune crdtt aku ceidd ! Haha now da habes ! Na ckp ape ekh at mama ? http://www.emocutez.com Drakula comell isap crdtt aku malam tdyy *Intan Payung :b