Okayy . Hryneh seperti biasa aku online Fb . On line online online , nampak gmba baru Ameliaa yang hawt hawt gytuu , so comment lahh kan . Comment comment , ttybe dea ckp pasal Cedd . Remember Cedd kan ? Aduyy Bapok PI tuh lahh (: Amy kate , dea nampak Cedd at kelas lesen blablablahh . So aku mntak email & pass Amy sbb aku da lame lah kann ta tengok profile or pict deaa . Amy bgy but aku bukak lambat so asek ta lepas jeh na bukak *macam ada somethin lah kan yangg Allah tanak aku tengok Then aku mntak balek & berjayaa . First thing , aku bukak profile gf dea . Err Amy kate lawaa , default dea memang hawtt ! Dengan rmbut curl , gmba muke habes besar , biase lah gmbaa editt . Sedangkan at luaa MINAH TUDUNG jeh HAHA XD Tengok album deaa . Ade banyak gmba dea nan Cedd . Hmp hmpp okay lgy lahh then nampak gmbaa Cedd peluk pinggang deaa , nampak kebahagiaan deaa at air muka deaa (': Cedd tapena cmtuh nan akuu . Tape tape , aku usha agyy . Nampak gmbaa dea at buaian nan Cedd . Err okay lahh , ta terase lansung but ttybe tergerak hty neh untuk bace comment . Cedd comment nan deaa , happy sangatt beguraw kan kan ? Tapee , so aku terus tutup fb deaa ! Aku usha wall Cedd , banyak status update and kebanyakannya ada nama AFIFAH HDSAN . Tape aku senyap agyy , aku scroll scroll then ada vid post yang aku post dulu & aku bace balek comment comment at situ . Kitorang gado sbb gf deaa , smpaynyaa hty dea mencarut mky aku demi bohsia tudung tuh kan ? Tasangke ! Then aku terus ofline fb Amy & update status aku . Er comment comment status aku lgy menyakitkan htyy grr -,- Aku pun tapaam lah kan kenape aku perlu menanges lgy sbb dea walawpun aku kate aku benci deaa ! And ttybe aku teringat last contact kitorangg . Dea call .. Dea menanes /: Aku punn menanes tpy aku cover sbb aku ego .. Inagt na letak gmba dorangg but ta jdyy ahh (":

Myy Bunceddd , i miss you roughly O";