Pasal hang 13 November 2010 yang menjdy last hang , aku cyte laen kly jehh pict sume at Yien . Now na cyte siked pasal manusia manusia nehh hah .

Semenjak aku balek dry PI neh , makin banyak musuh aku . Aku pun tatahu ape aku buad smpay dorang benci gyla gyla at aku , huhh . Ade aku maki dea ? TAKDE . Ade aku bahan dea ? TAKDE . Ade aku tegur dea ? TAKDE . Ade aku sebut name dea ? TAKDE pungg . Grr but dorang kept on maky bahan aku sume , ape jadah ? -.-
Okayy tape tape , aku buad tadengaa . Aku simpan pasaan aku nehh walawpun sakedd . Then tup tup Rafiey IM aku kate aku ajak dea maen , watafakk ?! So kabut kabut aku usha fb tuh , terpampang wajah aku pkay kemeja diikat paras dada dikenakan dengan jeans biru muda . Dengan gedik aku menjerit pelahan OHMYGOSH ! Tasangke kan ? Bgy korang yang benci aku mesty tenga ckp *Padan muke , muke nan mulud same cm lonkang ! Tape , aku sedaa lame da punn (: Taperlu ahh komen dry korangg taw bitch ? And yeah , klaw ade ahh pape yang rase cm tapuas jehh nan aku nehh , feel free to luahkan at aku sndry at
http://www.facebook.com/Guntenlicious

Okay next ~
Aku da remove Nurul Alya dry friends aku tepat pukul 10.52 tdy (: Maaf , Gunten da ta larad na teseksa agy Yaa . Hryhry klaw gunten onl , mesty usha Fb Yaa dulu taw . Tengok gmba baru , Yaa makin matured , lawaa sngad Yaa . Gunten na comment taw , but Gunten tanak Yaa meluat tengok comment Gunten nty so Gunten just puji dalam haty . Gunten tengok comment pict Yaa , asek Anees jeh comment . Yaa suke kan dea comment pict Yaa ? Gunten tengok wall Yaa satu per satu , mane ahh tahu klaw ade org kcaw Yaa ke , Gunten tabole biaa . Gunten nampak Yaa nan Anees , mesra snad ! Gunten tasuke .. Gunten benci Anees Yaa , Yaa tatahu ke ? Yaa tahu ta ? Skang en , Gunten harap snad Gunten bole putar masa sebelum Yaa bebaek nan Anees dulu . Time Anees suh Gunten mnta maaf bgy dea at Yaa , Gunten na maky dea ! Gunten na maraa dea ! Klaw Gunten tahu dea na rampas Yaa cmnehh , Gunten takan biaa dea dekat nan Yaa dulu ! Gunten jage Yaa dry deaa ! Gunten tahu , Gunten ta pkay tudung , Gunten jaat but tade sesape bole sayangg Yaa cm Gunten sayangg Yaa . Gunten just na ckp , Anees dont deserve you (":

Okayy blablablahh ~ Time aku type perenggan pertama tuh , sedey ahh jugak da begenang aer mate nehh but time neh jugak
Super Papa datangg and teman aku . Woahh Papa funshen ahh tahu bile Gunten need someone taw ! Paa Paa , thanks auw fer everything ! Gunten hargai snad snadd , Gunten sayangg Paa nehh auw ♥